/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Moldova va continua să primească gaz prin Ucraina. Cât va costa acesta, nu știm, autoritățile spun doar că „va fi mai ieftin”

missing
23 decembrie 2019, ora 10:50

Republica Moldova va continua să fie aprovizionată cu gaze naturale prin Ucraina, asta după ce partea ucraineană și cea rusă au convenit asupra acestui subiect. Cât vom plăti însă pentru gazele rusești de la 1 ianuarie 2020 nu este deocamdată clar. 

„Gazul va fi tranzitat în continuare pe conductele din Ucraina. vă amintesc că, începând cu 1 ianuarie prețul va fi mai mic, cu mult mai mic în comparație cu prețul pe care l-am achitat pe parcursul anului 2019”, a spus azi Igor Dodon, președintele țării, în cadrul unui briefing de presă.

Actualul contract al Republicii Moldova cu „Gazprom”, privind livrarea de gaze naturale, expiră la finele acestui an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram