/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO 18+/ Grav accident lângă Anenii Noi! Un pasager a fost aruncat peste geam

missing
23 decembrie 2019, ora 11:50

Un bărbat de 45 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce mașina în care se afla în calitate de pasager a fost implicată într-un accident. Impactul a fost atât de puternic încât victima a fost aruncată peste fereastră. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 08:10 la intrare în orașul Anenii Noi. Șoferul mașinii Dacia, în care se afla și bărbatul rănit, nu ar fi cedat trecerea prioritară unui automobil Ford care se deplasa dinspre Chișinău.

În urma accidentului, pasagerul din Dacia s-a ales cu traumă cranio-cerebrală, comoție cerebrală și mai multe coaste fracturate. Acesta a fost internat la Spitalul Raional Anenii Noi.

Toate persoanele implicate în accident au fost testate cu aparatul Drager, care a arătat că nu au consumat alcool. Cazul este investigat de poliție.

Sursa Video: Play.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram