image
Sursa foto: Getty Images

Colegii lui Paul Pogba sunt convinși că francezul nu va mai îmbrăca vreodată tricoul lui United

Paul Pogba, unul dintre cei mai importanți jucători din Premier League, și-ar putea îndeplini în sfârșit visul. Se pare că toată lumea de la Manchester United este convinsă că francezul va părăsi echipa "diavolilor" în această iarnă.

S-a vorbit foarte mult despre o plecare a jucătorului de 26 de ani încă din vară, dar nici el, nici vreuna dintre echipele care l-ar fi dorit nu au avut succes.

Pogba nu a mai jucat pentru United din luna septembrie, când a suferit o accidentare. Jucătorul pentru care Manchester a plătit 105 milioane de euro era așteptat să revină în această săptămână, dar, în mod misterios, sportivul continuă să nu fie în forma potrivită pentru a putea juca din nou.

Oricum, cei din cadrul clubului, mai ales jucătorii și Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul echipei, sunt convinși că Pogba nu va mai îmbrăca vreodată tricoul englezilor, potrivit Mirror.

Paul Pogba vrea să forțeze un transfer, iar echipa aflată în pole-position pentru obținerea semnăturii francezului este Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: