image
Sursa foto: Getty Images

Robert Lewandowski, de neoprit! Are mai multe goluri decât Messi și Ronaldo la un loc

Robert Lewandowski (31 de ani) are un sezon de excepție și face spectacol în toate competițiile! Polonezul lui Bayern Munchen are mai multe goluri decât meciuri în Bundesliga, dar și în Champions League, și are mai multe reușite decât Leo Messi (32 de ani) și Cristiano Ronaldo (34 de ani) la un loc.

Lewa a marcat 30 de goluri până acum în 24 de meciuri, în toate competițiile. Oricum, pentru Gheata de Aur contează doar reușitele din campionat, însă polonezul este lider detașat, până acum, cu 19 goluri în 16 partide.

Calitatea incredibilă a atacantului bavarezilor nu este ceva nou pentru iubitorii fotbalului, însă lucrul care surprinde este că jucătorul lui Bayern a înscris mai multe goluri decât Messi și Ronaldo la un loc, în acest sezon.

Argentinianul are 14 reușite în toate competițiile, în timp ce Cristiano a înscris de 12 ori. Împreună au reușit 26 de goluri, în timp ce Lewandowski a bifat deja borna cu numărul 30.

Totuși, Superstarurile de la Barcelona și Juventus au mai puține partide jucate în comparație cu jucătorul campioanei Germaniei. Sud-americanul a evoluat în 17 meciuri în acest sezon, în timp ce portughezul a fost pe teren în 20 de jocuri.

Messi are 12 goluri în tot atâtea meciuri în La Liga, în timp ce CR7 a marcat de 10 ori în Serie A. Argentinianul este câștigătorul Ghetei de Aur din ultimele trei sezoane, însă acum pare că Lewandowski se îndreaptă spre primul astfel de premiu din cariera sa.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: