/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Târgul de Crăciun va fi inaugurat diseară în Scuarul Catedralei Mitropolitane. Surprizele pregătite de autorități

missing
21 decembrie 2019, ora 06:52

Târgul de Crăciun va fi inaugurat diseară, în Scuarul Catedralei Mitropolitane ”Nașterea Domnului”. Evenimentul va începe la ora 18:00 cu un spectacol susținut de Orchestra Națională de muzică populară ”Lăutarii” și Alex Calancea Band. 

Târgul de Crăciun din centrul capitalei poate fi vizitat de astăzi, în fiecare zi, până pe 10 ianuarie, de la ora 12:00 până la 22:00. Aici, vizitatorii vor putea beneficia de o zonă gastronomică , de un târg al tradițiilor cu produsele create de meșteri populari, casa lui Moș Crăciun, precum și zone de agrement pentru copii.

În noaptea de Anul Nou, Târgul de Crăciun va fi deschis până la ora 02:00.

Târgul de Crăciun de la Chișinău este organizat pentru al treilea an de Guvernul Republicii Moldova și Primăria municipiului Chișinău. Pe 10 ianuarie, Târgul se va închide cu o gală și o tombolă de sărbători.

Amintim că Târguri de Crăciun sunt amenajate și în toate sectoarele capitalei, pe următoarele adrese:

Sectorul Botanica – str. Teilor, 10, în preajma sediului Preturii;
Sectorul Buiucani: teritoriul C.I.E. „Moldexpo”, str. Ghioceilor 1; teritoriul adiacent CC „Zity Mall”, Calea Ieșilor, 8;
Sectorul Centru: str. Academiei, nr. 5 și nr, 7; str. Armenească, 55; str. Ismail, intersecție cu bd. D. Cantemir; parcarea C.C. „Grand Hall”; str. Grenoble, 165/4; str. Miorița, 11; str. N. Testemițanu, 23; str. Bulgară, 43.
Sectorul Ciocana: aleea pietonală din bd. Mircea cel Bătrân, în preajma Arborelui Solar.
Sectorul Râșcani: scuarul din str. Miron Costin; str. Bogdan Voievod, 1/1.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram