/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/FOTO/ Omagiu lui Plahotniuc? Pe o stradă din SUA a fost fotografiată o mașină cu număr personalizat „PLAHA”

missing
19 decembrie 2019, ora 11:16

O mașină cu numere personalizate care amintesc de fostul lider al Partidului Democrat Vlad Plahotniuc a fost surprinsă pe o stradă din SUA. Automobilul de lux de model Subaru Forester  are numere nu inițialele „Plaha”, scrie Autoblog.md.

Proprietarul mașinii ar fi la fel un moldovean, care, într-un astfel de mod i-ar duce „faima” fostului politician de la Chişinău şi ar face aluzie la „libera circulaţie” de care mai are parte, scrie sursa citată.

Foto: autoblog.md

Amintim că, după plecarea lui Vlad Plahotniuc din țară în vara acestui an, au apărut mai multe presupuneri că acesta s-ar afla în prezent în SUA, informația nu este confirmată oficial însă. Ex-liderul PD este anunțat în căutare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram