/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/FOTO/ Accident tragic la Sîngerei! Un bărbat a murit, după ce mașina în care se afla s-a izbit de o bucată din beton

missing
19 decembrie 2019, ora 11:20

Un bărbat de 31 de ani a murit, după ce mașina în care se afla s-a izbit de o bucată din beton armat. Accidentul s-a produs ieri, la ora 18:20, pe un drum local ce leagă satele Heciul Nou și Elizaveta din raionul Sîngerei. 

La volanul automobilului, de model „Ford Monedo”, se afla un tânăr de 22 de ani din raionul Sîngerei. El conducea mașina cu viteză excesivă, a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-o plită de beton armat.

În urma impactului, pasagerul a decedat pe loc. Șoferul a fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Clinic Municipal Bălţi, a comunicat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Sîngerei, Ina Moscaliuc.

La moment, polițiștii se stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: IP Sîngerei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram