image
Sursa foto: Getty Images

Maradona s-a săturat și a rupt tăcerea în legătură cu Leo Messi: Plângea ca un copil de cinci ani, l-am văzut cu ochii mei

Chiar dacă poate părea imposibil, există destule persoane în Argentina care nu îl plac pe Leo Messi (32 de ani), din cauza rezultatelor sub așteptările fanilor în ceea ce privește echipa națională. Diego Maradona, fostul jucător legendar al țării din America de Sud i-a luat apărarea starului Barcelonei.

Mulți dintre suporterii Argentinei consideră că Messi nu își dă interesul destul pentru echipa națională, în comparație cu echipa de club. Chiar dacă atât jucătorul de 32 de ani, dar și rude și apropiați ai acestuia au afirmat de foarte multe ori că regretul cel mai mare al superstarului rămâne faptul că nu a reușit să cucerească un titlu important cu echipa națională, tot există voci care îl contestă.

Diego Maradona, poate cel mai iubit jucător argentinian din istorie, s-a săturat de contestatarii lui Messi și a încercat să lămurească problema. A adus un argument care să dovedească faptul că Balonul de Aur chiar suferă foarte mult din cauza lipsei de rezultate de la naționala țării sale.

"Eu sunt prieten cu Messi. L-am văzut plângând în vestiar după ce echipa națională a pierdut cu 4-0. În timp ce unii jucători, care se voiau a fi lideri, căutau bilete de avion pentru a se întoarce acasă cât mai repede, Messi stătea și plângea ca un copil de cinci ani, l-am văzut eu cu ochii mei", a spus Diego Maradona, potrivit Abola.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: