Trei tineri au fost găsiți morți într-o casă din orașul Hâncești
Social 17 decembrie 2019, 20:05 | 2011

Caz tragic in orasul Hancesti. Doi tineri, ambii de 25 de ani, si o fata de 21 de ani, au fost gasiti fara suflare in casa parinteasca a unuia dintre decedati. Potrivit politiei, cei trei s-ar fi intoxicat cu o substanta neidentificata, deocamdata. Unul dintre tinerii decedati a revenit de la munca din strainatate cu o zi inaintea nenorocirii. Vecinii spun ca victimele erau prieteni. Tanara decedata a lasat in urma un copil mic.

Nenorocirea s-a întâmplat luni seară. Poliția a fost alertată în jurul orei 21:30 de către un vecin, care a văzut ușa deschisă și a intrat în locuință. El a și depistat corpurile neînsuflețite ale celor trei tineri. Medicul legist nu a constatat semne vizibile de violență. După cercetările făcute la locul tragediei s-a stabilit că decesul a survenit din cauza unei substanțe toxice, neidentificată deocamdată. Polițiștii presupun că s-ar fi produs o scurgere la cazanul de încălzire.

Vecinii spun că unul dintre tinerii decedați a revenit de la muncă, din străinătate, cu o zi înaintea nenorocirii. Celălalt tânăr găsit mort era taximetrist, iar fata era angajată la compania de taxi.

Medicul și asistentul său, veniți la fața locului, au avut ulterior nevoie de îngrijiri medicale minore. Se presupune că din cauza scurgerii la cazanul de încălzire. Acum starea lor este satisfăcătoare. Poliția a inițiat un proces penal. Cauza decesului celor trei tineri va fi clară după rezultatele expertizei medico-legale. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie