/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Reptila uriașă și alte instalații ciudate din PMAN, din nou subiect de polemică la Primărie. Ce le-a cerut Ceban subalternilor

missing
16 decembrie 2019, ora 10:33

Reptila uriașă care a fost adusă în acest weekend în Piața Marii Adunări Naționale și alte instalații cel puțin la fel de ciudate, au fost din nou subiect de polemică la ședința operativă a Primăriei. Primarul Ion Ceban s-a arătat nemulțumit de activitatea subalternilor săi, responsabili de pregătirile pentru Târgul de Crăciun, care va fi lansat pe 21 decembrie.

”Dumneavoastră vă place cum arată? Mie nu îmi place! Deja am devenit toți vestiți cu acest dragon, cu scândurile astea, haideți să avem o abordare mai frumoasă, estetică. Vor dragoni, scândurelele astea…sunt alte locuri pentru asta. Vă rog să vă implicați și până pe 21 decembrie să arate așa cum ne dorim”, le-a cerut Ceban colegilor săi.

După ce în weekend i-a cerut pe Facebook șefului Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi să își dea demisia, astăzi, a făcut-o personal.

”Domnule Zambițchi, știu că ați muncit dar vă rog benevol să vă depuneți demisia. Este și un mesaj către ceilalți colegi, haideți să fim mai responsabili”, a subliniat Ion Ceban.

În schimb, președintele țării, Igor Dodon, pare a fi mulțumit de cum arată PMAN, în ajun de sărbători. Întrebat de jurnaliști dacă a discutat cu Ceban despre reptila din fața Guvernului, Dodon a spus că ”nu este un subiect demn de abordat la nivel central”.

”Eu am fost chiar ieri cu copiii și mi se pare că este destul de frumos. Copiilor le place”, a spus șeful statului.

Amintim că o reptilă gigantă a stârnit critici dure în rândul internauților, după ce a fost instalată la sfârșitul săptămânii trecute. Pe parcursul zilei de sâmbătă, reptila a fost scoasă din PMAN.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram