/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Un bărbat din Cărpineni riscă ani grei de închisoare după ce și-a împușcat mortal fiul vitreg

11 decembrie 2019, ora 11:57

Un bărbat din Cărpineni, raionul Hâncești, a ajuns pe banca acuzaților, după ce în septembrie și-a împușcat mortal fiul vitreg de 18 ani. Procurorii au expediat dosarul în instanță și cer magistraților ca inculpatului să îi fie aplicată o pedeapsă, conform legislației în vigoare, de până la 20 de ani de închisoare sau chiar detenție pe viață. 

Crima a avut loc în seara zilei de 23 septembrie. Bărbatul consumase băuturi alcoolice și s-a luat la harță cu fiul său, fără vreun motiv anume, spun procurorii. Situația a escaladat, însă, iar tatăl a luat arma de vânătoare pe care o deținea ilegal și și-a împușcat copilul în piept.

Medicii nu au putut să îi salveze viața, iar bbăiatul a murit în aproximativ o jumătate de oră.

Inculpatul nu a mai avut conflicte cu legea, dar obișnuia să consume alcool. Bărbatul nu muncea oficial și avea în grijă trei copii, victima și alte două copile mai mici. Soția se afla la muncă în străinătate în momentul tragediei, iar băiatul ucis era din căsătoria precedentă a soției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram