/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Un bărbat și o femeie riscă să stea 12 ani după gratii, pentru furturi în proporții deosebit de mari

missing
09 decembrie 2019, ora 11:06

Un bărbat și o femeie ambii în vârstă de 40 de ani, locuitori a capitalei au fost reținuți de polițiști, după ce timp de două luni au furat mai multe bunuri dintr-o locuință din capitală. 

Pe parcursul lunilor noiembrie –decembrie, aceștia au pătruns în locuința amplasată pe str. Tecuci, sect. Centru, unde din curtea casei au sustras 4 anvelope cu jante din aliaj mărimea 15, la prețul total de 5000 lei, un perforator electric de model ,,Makita” la prețul de 1200 lei, un perforator electric de model ,,AEG” la prețul de 7000 lei, o  șurubelniță electrică de model ,,Makita” la prețul de 4500 lei, de la automobilul de model „Volkswagen” ce era parcat în ogradă -un acumulator la prețul de 1300 lei și o anvelopă cu jante din aliaj, mărimea 15, la prețul de 1200 lei, ulterior  prin deteriorarea geamului au pătruns în interior și au sustras mai multe bunuri materiale cum ar fi: mijloace bănești în sumă de 12 000 euro, un telefon mobil de model ,,Xiaomi Mi6″ la prețul de 4000 lei, un aparat pentru cafea ,,Tefal” la prețul de 3500 lei, un ceainic electric ,,Tefal” la prețul de 600 lei, un aparat de storcat la prețul de 8000 lei, două televizoare, un frigider, trei biciclete, un cuptor cu microunde, mașină de spălat, un laptop. Astfel cauzând proprietarului în vârstă de 45 ani, un prejudiciu în sumă de 555 800 lei.

La scurt timp, făptașii au au fost identificați și reținuți. Iar în urma perchezițiilor autorizate la domiciliile acestora au fost depistate o parte din bunurile sustrase, care urmează a fi returnate proprietarului. Totodată polițiștii au depistat două seringi, pastile, un plic cu masă vegetală fărâmițată cu miros specific, acestea fiind ridicate, sigilate și transportate la CTC și EJ al IGP, pentru a fi supuse expertizării.

Ambii au fost reținuți pentru 72 de ore. Pentru fapta comisă, ei riscă până la 12 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram