/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

/VIDEO/ Jaf în centrul capitalei! Un bărbat din Șoldănești, reținut. A bătut o tânără și i-a furat telefonul mobil

missing
04 decembrie 2019, ora 11:14

Ajunși la fața locului polițiștii au fost întâmpinați de victimă. Aceasta s-a dovedit a fi o tânără de 20 de ani. Fata a spus că în timp ce se întorcea acasă, de ea s-a apropiat un tânăr care a lovit-o și i-a furat telefonul mobil de model “Samsung Galaxy A 8 Plus”, la prețul de 10 465 de lei.

Ulterior, suspectul a fost identificat și reținut. În scurt timp el a fost escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acestora, tânărul și-a recunoscut vinovăția, informează Poliția capitalei.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat el riscă de la cinci la șapte ani de închisoare. Anterior acesta a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni similare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram