/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un tânăr de 22 de ani a murit, după ce s-a aruncat în gol de pe un bloc de locuit din Bălți

missing
02 decembrie 2019, ora 09:45

Un tânăr de 22 de ani a murit, după ce s-a aruncat în gol de pe un bloc de locuit. Tragedia s-a produs ieri, în jurul orei 21:00, pe strada Ștefan cel Mare din Bălți. 

La fața locului au venit oamenii legii și un echipaj de medici, care au constat că în urma leziunilor pe care le-a primit, acesta a decedat pe loc.

La scurt timp, au fost audiați locatarii blocului și au fost privite înregistrările video de pe camerele care au fost amplasate la intrare în bloc.

În cele din urmă, polițiștii au constatat că în momentul tragediei tânărul se afla în stare de ebrietate, întrucât a fost surprins cum a intrat în clădire cu o sticlă de băuturi alcoolice.

Cu puțin timp înainte de tragedie, acesta a trimis mai multe mesaje de adio prietenilor și persoanelor cunoscute.

Alte circumstanțe pe acest caz se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram