/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Pomul de Crăciun din centrul Chișinăului va fi inaugurat în această seară

missing
01 decembrie 2019, ora 09:25

Pomul de Crăciun din centrul Chișinăului va fi inaugurat în această seară, în Piața Marii Adunări Naționale. Vor fi aprinse luminițele de sărbătoare și va avea loc un concert. Evenimentul va începe la ora 17.00. 

La ora 18.00 va fi inaugurat orășelul „Lumea copiilor”, în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, iar în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, la ora 19:00, va fi deschis „Christmas Village”.

De mâine și până pe 24 decembrie 2019, în PMAN va activa caruselul și alte dispozitive pentru distracția maturilor și a copiilor, vor fi amenajate pavilioane foto, vor fi actori costumați în Moș Crăciuni, animatori etc.

Târgul de Crăciun din acest an va fi organizat în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” și va fi inaugurat pe 21 decembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram