48 de cupluri din orașul Chișinău și-au sărbătorit nunta de aur și de diamant
Social 29 noiembrie 2019, 16:43 | 1445

S-au îndrăgostit unul de altul, s-au căsătorit și au trăit zeci de ani împreună. 48 de cupluri din Chișinău, care au devenit o familie acum cinci sau chiar șase decenii, sunt de atunci un tot întreg. Au avut o căsnicie durabilă pentru că s-au mulțumit cu ce au avut, spun ei. Nu au alergat după bani, au fost răbdători şi s-au respectat unul pe altul. Să învățăm de la ei pofta de viață!

S-au cunoscut într-o bună zi, iar peste 10 luni au devenit soț și soție. De atunci, doar împreună. 60 de ani!

Dar cea mai mare bogăție a soților Nicolae și Eugenia Harenco sunt cei doi copii, nepoții și strănepoții, care îi bucură cu succesele lor.

Iar soții Eșanu s-au cunoscut pe când erau studenți și de atunci sunt de nedespărțit.

Este important să faci o alegere corectă și doar după ce înțelegi omul, îți pui semnătura pe actul de înregistrare a căsătoriei. Pentru că așa și a făcut la timpul său, Ion Eșanu are acum una de spus despre cei 50 de ani trăiți alături soția sa:

De 60 de ani merg unul lângă altul, ținându-se de mână, soții Perjar.

Nicolae Perjar a venit din Ucraina în satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă, unde locuia viitoarea lui soție. În sat s-au căsătorit și au lucrat 40 de ani. Ea - soră medicală, el - inginer. De câțiva ani s-au mutat cu traiul în orașul Chișinău.

Iar Natalia și Pavel Veretenicov s-au căsătorit pe când ea avea 19 ani, iar el 25. De atunci, 50 de ani doar împreună.

48 de cupluri longevive și-au celebrat astăzi nunțile ”de aur” și ”de diamant”. Aceste familii sunt modele de urmat. Să învățăm de la ei înțelepciunea în a aborda problemele cu care i-a confruntat viața. Să învățăm de la ei pofta de viață. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie