/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 806: Paradă cu arme atomice, vizită surpriză și rucsac de urgență! Rusia o acuză pe Maia Sandu

/VIDEO/ Un consilier PDM, acuzat că a bătut un bărbat. „Cineva i-ar fi spus că tânărul i-ar fi furat pește din iaz”

missing
27 noiembrie 2019, ora 11:33

Un consilier al Partidului Democrat din Moldova (PDM), din raionul Ungheni este acuzat că a bătut un bărbat, pentru că acesta ar fi furat pește dintr-un iaz. Potrivit surselor TV8, ar fi vorba de consilierul Victor Filipovici.

Totul s-ar fi întâmplat duminică, în jurul orei 21:00, în satul Boghenii Noi.

„Acolo, din câte știu eu, e un motiv bizar. Erau trei tineri într-un magazin și au fost scoși afară. Cineva i-ar fi spus consilierului respectiv că tânărul dat i-ar fi furat pește din iaz. Nu trebuie să prevaleze în Moldova legea pumnului”, a spus bărbatul, care a cerut să-i păstrăm anonimatul.

Acesta a mai precizat pentru TV8 că, în urma incidentului, tânărul care a avut cel mai mult de suferit a fost transportat la spital. Celelalte două victime s-ar fi ales cu câteva echimoze. Victima ar fi suferit o dublă fractură a mandibulei și ar fi suportat câteva operații.

„Doi din acei trei tineri care au fost bătuți, am înțeles că au sunat la 112. Polițistul, atunci la moment, nu a venit. A venit salvarea și l-a luat pe acel tânăr care a avut cel mai mult de suferit. L-au adus la Ungheni și aici deja au venit doi polițiști de gardă și au înregistrat cazul”.

Mai mult, după cele întâmplate, la spitalul unde a fost internat tânărul ar fi venit câțiva reprezentanți ai Partidului Democrat și i-ar fi propus victimei bani, pentru a-și retrage cererea depusă la poliție.

„Am înțeles că acest consilier a implicat și alți colegi de-ai lui, pentru a ameliora situația. – La ce vă referiți? – Pentru a mușamaliza cazul. Am înțeles din unele surse că consilierul respectiv a fost la spital la tânăr și i-ar fi propus bani”.

Purtătoarea de cuvânt al Partidului Democrat Stela Nistor a precizat pentru TV8 că nu cunoaște despre acest incident și va reveni ulterior cu o reacție.

Mai multe detalii la acest subiect, urmăriți deseară în buletinele de știri de la TV8, la orele 17:30, 19:00 și 21:00. 

Foto: Facebook/ Corneliu Prepeliță

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram