/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Impact violent la Criuleni! Un bărbat a murit după ce mașina sa a fost lovită de un automobil ieșit la depășire

missing
24 noiembrie 2019, ora 12:18

Un bărbat a murit după ce mașina pe care o conducea a fost lovită frontal de un alt automobil care a ieșit la depășire, fără să se asigure. Accidentul s-a produs în această dimineață, la intrarea în satul Mășcăuți, raionul Criuleni.

Potrivit poliției, un bărbat de 33 de ani, aflat la volanul unui “Ford Tranzit”, a efectuat o manevră periculoasă de depășire și s-a izbit violent de un “Ford Mondeo”, condus de un bărbat de 55 de ani, care s-a stins în urma impactului.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost transportat la Spitalul Raional Criuleni. Acesta a fost testat cu aparatul Drager care a demonstrat că bărbatul nu a consumat alcool înainte de a porni la drum cu mașina.

Pe cazul dat a fost pornita urmărirea penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, care a provocat decesul unei persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram