/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Doi bărbați, reținuți pentru că ar fi furat scule de mii lei din patru mașini, parcate în sectorul Râșcani

missing
19 noiembrie 2019, ora 12:32

Doi bărbați din raioanele Fălești și Drochia au fost reținuți de polițiști pentru că în lunile septembrie și octombrie a acestui an ar fi jefuit patru automobile parcate în curțile blocurilor de locuit din sectorul Râșcani al capitalei. 

„Prin deteriorarea geamului, indivizii au sustras mai multe bunuri și instrumente destinate lucrărilor de construcție. Suma totală a pagubei cauzată victimelor constituie aproximativ 15 mii de lei. Audiați de polițiști, bărbații și-au recunoscut vinovăția. Ei au spus oamenilor legii că bunurile sustrase le-au vândut”, comunică polițiștii.

Suspecții s-au dovedit a fi anterior cercetați penal pentru comiterea infracțiunilor de furt. În acest context, a fost inițiată o cauză penală pentru jaf.

Astfel, suspecții riscă amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la patru ani.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram