Plahotniuc, prima postare după trei luni
Social 18 noiembrie 2019, 21:36 | 3362

Vladimir Plahotniuc a ieșit, din nou, la rampă după aproape trei luni de lipsă în spațiul public. El a comentat pe facebook demiterea Guvernului Sandu și noua conjunctură politică de la Chișinău. Totodată, a vorbit despre jocurile lui Igor Dodon și despre ”capcana” în care ar fi căzut Blocul ACUM. Ce reacții au urmat, aflați în continuare.

În comentariul său, fostul șef la PD pune accent pe faptul că nu a fost implicat în niciun fel în recentele schimbări din Republica Moldova, inclusiv demiterea Guvernului Sandu și votarea Executivului Chicu.

Vladimir Plahotniuc a mai scris că reprezentanții blocului ACUM au refuzat categoric dialogul cu Partidul Democrat chiar și după ce a fost demis Guvernul Sandu.

În replică, vicepreședintele Platformei DA, componentă a Blocului ACUM, Alexandru Slusari afirmă că îngrijorările geopolitice manifestate de fostul șef al PD nu-i inspiră încredere.

Slusari a comentat și aluziile lui Plahotniuc precum că Partidul Democrat s-ar putea alia cu Blocul ACUM împotriva lui Igor Dodon.

O reacție la postarea lui Vladimir Plahotniuc a avut și actualul președinte al PD, Pavel Filip. Potrivit lui, Plahotniuc nu mai are nicio implicare în deciziile formațiunii și că nu a existat nicio discuție sau consultare cu el pe tema votului din Parlament, și nici pe alte teme. Șefa Secției protocol și comunicare a Președinției, Carmena Lupei, nu a fost de găsit pentru a comenta situația. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie