/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO. VIDEO/ Un copil de 9 luni, adus la Chișinăul cu un echipaj SMURD. A suferit arsuri, după ce o cratiţă cu apă fierbintea a căzut peste el

missing
05 noiembrie 2019, ora 16:26

Un copil  de nouă luni a fost transportat de urgență de la Cahul la Chișinăul cu un echipaj SMURD. Micuțul a suferit arsuri, după ce o cratiţă cu apă fierbintea a căzut din imprudenţă peste el în această dimineață.

Băiatul are arsuri de gradul II şi III pe 90% pe suprafeţei corpului. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), acesta este dintr-o familie din localitatea Crihana Veche.

Echipajul SMURD Galaţi a preluat copilul de la spitalul din Cahul şi l-a transportat la Chişinău. În timpul zborului minorul a fost strict monitorizat, fără de a suporta complicaţii. La aterizarea elicopterului pe stadionul Dinamo din capitală, copilul a fost preluat de o echipă de medici şi transportat de urgenţă la Spitalul Republican pentru Copii „Emilian Coţaga” pentru îngrijiri ulterioare.

Potrivit IGSU aceasta este a paisprezecea intervenţie aero – medicală SMURD de la începutul anului 2019 pentru cetăţenii din Republica Moldova.

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram