S-au pomenit pe drumuri cu patru copii
Social 4 noiembrie 2019, 21:56 | 2710

Un incendiu i-a lăsat cu ochii la cer pe șapte membri ai unei familii, printre care patru copii. Un foc mare a mistuit bruma de avere ce era în casa lor, din satul Morozeni, raionul Orhei. Din odăile în care se adăposteau nu a rămas practic nimic, în celelalte, unde flăcările nu au pătruns, este greu de stat. Familia doarme mai des la rude sau la vecini.

Ceea ce vedeți în imagini sunt urmările unui incendiu, care a avut loc acum aproximativ o săptămână. Când focul a izbucnit, acasă erau doar cei patru copii ai familiei Șumov. Se uitau cu toții la televizor, când a venit năpasta.

Băiatul și-a salvat și frățiorii de 7 și 4 ani, și pe surioara de doi ani. În acest timp, mama, tata și bunica copiilor erau plecați prin sat.

Astăzi, băieții mai mari, trebuiau să revină la școală, după vacanță.

După incendiu, membrii familiei se adăpostesc pe unde pică. Veaceslav Șumov spune că uneori doarme în această odaie, care nu a fost afectată de flăcări, pe un pat, pe care l-a primit în dar. Și mai merge și la fratele său, într-un sat din apropiere, acolo unde stau soția și copiii lui.

Mama lui Veaceslav, care locuia împreună cu familia în casă, ne-a povestit că după incendiu stă mai mult pe la vecini.

Sinistrații spun că nu pot face multe lucruri cu forțele proprii.

Soția nu are un loc de muncă, iar soțul lucrează ocazional și are mai mult grijă de gospodărie.

Oamenii care vor să ajute familia Șumov din satul Morozeni, raionul Orhei pot suna la numărul de telefon afișat pe ecran. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie