/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și distrugeri la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

Va porni un nou val de demiteri la Primăria Chișinău, după venirea lui Ceban în funcția de primar? Ce spune edilul nou-ales

missing
04 noiembrie 2019, ora 19:51

Noul primar general al mun. Chișinău, ales în urma scrutinului de ieri, Ion Ceban, admite că, atunci când va prelua funcția de edil al capitalei, va face anumite modificări în organigrama Primăriei. Afectați ar putea fi și unii șefi de întreprinderi municipale, doar că Ceban zice că schimbarea nu se va produce peste noapte. 

„Îmi propun o nouă organigramă, dar acest lucru nu înseamnă că aceasta va fi aprobată într-o săptămână”, a spus Ion Ceban, la emisiunea „Punctul pe Azi” de la TVR.

De asemenea, primarul ales al mun. Chișinău declară că va fi atent la modul în care îi va demite pe funcționarii de la Primărie „în așa fel încât să nu avem dosare pierdute la CEDO”, a precizat Ceban.

Ion Ceban a devenit primar în urma turului doi al alegerilor din capitală, care a avut loc ieri, 3 noiembrie. Acesta a acumulat un rezultat de 52%, însă mandatul său nu a fost deocamdată validat. Acest lucru ar urma să se întâmple în decurs de maximum zece zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram