Image-Description
Declarațiile lui Ceban și Năstase, după încheierea turului II al alegerilor pentru Primăria Chișinău (VIDEO)
Politic 3 noiembrie 2019, 22:18 | 3474

Cei doi candidați la funcția de primar al municipiului Chișinău, socialistul Ion Ceban și reprezentantul blocului ACUM Andrei Năstase, au făcut declarații la închiderea secțiilor de vot. Ceban s-a arătat convins de victoria sa, iar Năstase a mulțumit tuturor alegătorilor care s-au prezentat duminică, pe 3 noiembrie, la vot.

„Vreau să zic că astăzi au fost foarte multe tentative de a ne denigra. Am depus toate eforturile să avem o campanie corectă. Noi ne așteptăm la o victorie. Suntem siguri că victoria nu va fi numai a noastră, ci și a chișinăuenilor. Așteptăm numărarea rezultatelor. Azi învingem împreună.”, a declarat Ion Ceban.

La rândul său, Andrei Năstase a refuzat să comenteze rezultatele exit-poll-ului, menționând că va oferi comentarii doar după anunțarea rezultatelor oficiale.

„Mulțumesc tuturor celor care au decis să iasă astăzi la vot, fie că sunt locuitori ai Chișinăului și ai suburbiilor capitalei, fie că este vorba despre comunitățile noastre din țară. Le mulțumesc tuturor, pentru că așa se face democrația, așa se construiește democrația – prin implicare, prin participare”, a declarat Năstase.

El a precizat că, după anunțarea rezultatelor, va face declarații alături de co-președinta Blocului ACUM, premierul Maia Sandu.

Opinia ta contează. Comentează!