/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Andrei Năstase, după încheierea votului: „Nu m-au deranjat rezultatele Exit Poll”

missing
03 noiembrie 2019, ora 21:21

Candidatul Blocului ACUM la funcția de primar al Chișinăului, Andrei Năstase, a fost rezervat în declarații după închiderea secțiilor de vot. Politicianul le-a mulțumit chișinăuienilor care s-au prezentat la urne și a spus că este în așteptarea rezultatelor oficiale de la Comisia Electorală Centrală.

„Nu voi face mai multe declarații. Aștept rezultatele oficiale. Invit pe fiecare să le urmărească cu atenție, să le protejeze și să le securizeze”, a îndemnat Năstase.

Liderul Blocului ACUM a adăugat că nu este deranjat de rezultatul anunțat de Exit Poll, potrivit căruia el ar acumula 37% din voturi, iar Ion Ceban 37,1%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram