/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Ce salariu va avea Laura Codruța Kovesi la Parchetul European. Va ridica de trei ori mai mulți bani decât în România

missing
02 noiembrie 2019, ora 16:11

Fosta șefă de la DNA România – Laura Codruța Kovesi, cea care va prelua săptămâna viitoare șefia Parchetului European, a dezvăluit într-un interviu pentru Europa FM, ce salariu va ridica pentru noua sa funcție.

”Cred că o să primesc în jur de 12 mii de euro pe lună. Aici în România, și la DNA și la Parchetul General, salariul era în jur de 3500 – 4000 de euro pe lună”, a mărturisit Kovesi.

Șefa viitorului Parchet European a mai dezvăluit că va sta cu chirie la Luxemburg, pentru care va plăti în jur de 3000 de euro lunar. Este vorba despre un apartament cu două dormitoare, amplasat aproape de locul de muncă.

Laura Codruța Kovesi a mai spus că Parchetul European va intra în funcțiune la anul și instituția are deocamdată un sediu provizoriu, pus la dispoziție de autoritățile din Luxemburg.

Laura Codruța Kovesi a fost validată la șefia Parchetului European în data de 16 octombrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram