/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Marina Tauber insistă: „Ilan Șor e mai aproape decât credeți. Aveți vreun document care spune că el nu este în țară?”

missing
30 octombrie 2019, ora 23:33

Deputata Marina Tauber, vicepreședinta Partidului ȘOR (PP ȘOR), insistă că liderul formațiunii pe care o reprezintă, Ilan Șor, s-ar afla în țară și că e mai aproape decât credem. Tauber zice că nu există documente care să confirme faptul că Șor a plecat din Republica Moldova. 

„Este foarte aproape, mult mai aproape decât credeți Dvs. (…) Aveți vreun document că el a plecat din țară? Eu nu am așa document. Moldova este mult mai mare decât Dvs. și colegii Dvs. jurnaliști credeți”, a declarat Marina Tauber, la emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață.

Deși nu mai apare fizic în spațiul public de la mijlocul lunii iunie 2019, iar autoritățile de la noi presupun că acesta a plecat în Israel, colegii săi de partid continuă să spună că șeful lor este în țară. Aceștia au declarat și anterior că, de fapt, Ilan Șor nu a părăsit teritoriul Republicii Moldova. Printre versiunile dispariției lui Ilan Șor este cea potrivit căreia deputatul a zburat din Chișinău cu un alt pașaport, fie că a ieșit din țară prin regiunea transnistreană.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram