/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

UPDATE: Pavel Filip, despre apariția fotografiei sale pe site-ul de anunțuri din Irak: „Nu înțeleg ce aș putea comenta...”

missing
30 octombrie 2019, ora 20:20

UPDATE, ORA 20.27: Președintele PDM, Pavel Filip, a comentat și el, la rândul său, faptul că pe un site de anunțuri din Irak a apărut fotografia sa: „Din câte am văzut, site-ul pe care a apărut acest articol aparține unei firme de consultanță. Nu înțeleg ce aș putea comenta legat de faptul că a fost preluată poza mea fără acordul meu și nici nu cunosc cine a elaborat textul”.

ORA 18.18: După ce ieri fostul ministru al Finanțelor Veaceslav Negruța a spus că pe un site din Irak este plasat un anunț prin care Republica Moldova este prezentată ca o țară unde poți scăpa de plăți fiscale și poți deschide foarte ușor conturi bancare de tip offshore, purtătoarea de cuvânt a Partidului Democrat din Moldova (PDM) Stela Nistor a venit cu o reacție la cele spuse de Negruța.

„Mie îmi este greu să explic, de ce au postat. Sunați la cei care administrează site-ul acesta și să îi întrebați pe ei. Eu nu știu dacă domnul Filip cunoaște și nu știu în ce măsură acesta poate să comenteze ceea ce apare pe oarecare site internațional”, a declarat Stela Nistor pentru TV8.

Totodată, purtătoarea de cuvânt a PDM a menționat că va comunica cu Pavel Filip la acest subiect.

O să comunic cu domnul Filip, dacă vede necesar să comenteze eventual această postare a pozei dumnealui”, a mai precizat Nistor.

Cetățenia Republicii Moldova este „vândută” pe un site din Irak ca „cel mai ieftin pașaport european”. Declarațiile aparțin fostul ministru al Finanțelor Veaceslav Negruța. Acesta a prezentat în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8 de ieri anunțul în care este promovată vânzarea cetățeniei sub fotografia fostului premier Pavel Filip.

Fostul ministru al Finanțelor a declarat că sub portretul ex-premierului apar „beneficiile” pe care le oferă noilor cetățeni acest program de cetățenie prin investiții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram