/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Mama vitregă a lui Ilan Șor ar fi revenit în Moldova? Ce spune Slusari

29 octombrie 2019, ora 23:16

Mai multe persoane din anturajul fostului deputat Ilan Șor ar fi revenit în R. Moldova. Printre acestea fiind și mama vitregă a politicianului. Despre asta a spus-o chiar deputatul și președintele Comisiei de anchetă privind devalizarea sistemului bancar Alexandru Slusari, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8. Declarațiile au fost făcute în contextul în care Slusari s-a referit la raportul Kroll.

Deputatul ACUM a declarat că are mai multe întrebări fără răspunsuri ce țin de raportul Kroll. El s-a referirit și la anumite persoane din anturajul lui Ilan Șor, care „sunt la libertate”.

Materialele din raportul Kroll au început sa fie investigate. Eu tot am mai multe întrebări chiar și referitor la anumite personaje din anturajul lui Șor. Sunt câteva personaje care iată, eu mă uit că ei s-au întors în țară, că încearcă să restabilească acest holding. – Despre cine vorbiți? – Ilona Șor a revenit în țară și alte persoane. Și Denis Ulanov care ne dă lecții în Parlament și Vadim Fotescu și Petru Jardan stau în libertate, dar asta e altă întrebare”, a declarat Slusari.

Potrivit surselor TV8 din cadrul aeroportului, la data de 14 iunie a acestui an, familia lui Ilan Șor ar fi plecat din R. Moldova. Sursele ne-au expediat o listă cu nume ale apropiaților lui Șor care fi urcat la bordul unuia dintre avioanele private, care au decolat de pe Aeroportul din Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram