/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Bărbatul care s-a dat în spectacol la bordul avionului de pe cursa Londra - Chișinău, penalizat

missing
29 octombrie 2019, ora 23:38

Bărbatul care s-a dat în spectacol la bordul unei aeronave care zbura de la Londra la Chișinău a fost amendat. Potrivit polițiștilor, el s-au ales cu  un proces verbal pentru „huliganism, tulburarea liniștii și acostarea cu cuvinte jignitoare” care prevede o amendă de până la 1 500 de lei. 

Bărbatul are 36 de ani. După incident acesta a fost dus la Sectorul Poliției de Frontieră AIC, unde a fost documentat și supus testului alcooscopic DRAGER, care a arătat o concentrație de 0,72 mg alcool în aerul expirat.

Poliția de Frontieră a dus tratative cu Autoritatea Aeronautică, iar de cel puțin două săptămâni se lucrează la un nou proiect de modificare la Codul Contravențional prin preluarea competențelor nu doar de constatare, dar și de examinare, inclusiv majorarea amenzii prevăzute prin unitățile convenționale”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Incidentul s-a produs la data de 26 octombrie. Pe tot parcursul zborului pasagerul a refuzat să răspundă pozitiv somațiilor echipajului de a se conforma politicilor de zbor, a încercat să fumeze, a insultat personalul și a neglijat orice rugăminte de a păstra calmul și a nu perturba liniștea. Acesta a fost predat organelor de forță ale Republicii Moldova, imediat după aterizarea aeronavei la sol. Pasagerul buclucaș urmează să răspundă conform legii pentru acțiunile sale. Bărbatul nu va fi admis în viitor la alte zboruri ale „Air Moldova”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram