/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

În turul doi al alegerilor locale, compania IMAS va realiza un exit-poll

missing
29 octombrie 2019, ora 17:07

Compania IMAS va realiza un exit-poll în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor locale de duminică, 3 noiembrie. Decizia a fost luată la ședința de astăzi a CEC. 

Demersul privind acordarea permisului de a realiza în ziua turului doi de scrutin un exit-poll a fost depus de Asociația pentru Dezvoltarea Echitabilă din Moldova.

Sondajul exit – poll va fi efectuat după ce vor fi intervievați alegătorii din 67 de secții de votare din Chișinău și din suburbii. IMAS își propune să intervieveze circa opt mii de persoane. 164 de persoane urmează a fi implicate în operațiunea de realizare a sondajului.

Ultimul sondaj exit-poll a fost realizat în Republica Moldova în luna mai a anului 2011, la comanda unui post de televiziune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram