image
Sursa foto: instagram

O tânără suferă de două boli rare: Una o face să doarmă 22 de ore pe zi, cealaltă îi poate provoca dislocarea gâtului

Beth Goodier, o tânără în vârstă de 25 de ani din Marea Britanie, suferă nu de una, ci de două boli rare.

Prima este Klein-Levin Syndrome (KLS) sau „Sindromul Frumoasa Adormită”, care o face să doarmă 22 de ore pe zi, uneori chiar și mai mult, a notat Nine News. Din pricina acestei maladii, Beth este incapabilă să-și mai amintească orice din ultimii opt ani din viața ei. Ea a fost diagnosticată cu acest sindrom rar în urmă cu aproape zece ani.

A mai fost disgnosticată cu un sindrom rar

Mai recent, Beth a mai fost diagnosticată cu o maladie rară Sindromul Ehlers – Danlos (EDS). Această maladie o tulburare genetică rară care implică un defect la nivelul țesutului conjunctiv. Tulburarea constă într-un defect de sinteză al colagenului.

Colagenul, „lipiciul” care ține corpul compact, nu funcționează cum trebuie în acest caz. Astfel, Beth riscă să se aleagă cu gâtul dislocat. Mai grav, ea riscă în orice moment să sufere un atac cerebral. Până să fie diagnosticată cu KLS, Beth ieșea din casă, mergea la sală, se vedea cu prietenii. Acum, după ce a fost diagnosticată și cu EDS, Beth suferă de dureri îngrozitoare. Familia a început să strângă 100.000 de euro, bani necesari unei operații în Spania.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: