Cazul tinerilor bătuți în Parcul Catedralei a stârnit revoltă pe Facebook

by D M
Distribuiti mai departe...

Cazul tinerilor bătuți în Parcul Catedralei a stârnit revoltă pe Facebook. Indignarea și-a manifestat-o și ambasadorul Moldovei în Austria, Victor Osipov, supărat că poliția a luat decizia de a cerceta în libertate indivizii violenți.  

Polițiștii au arestat operativ criminalii. Mai rar și, de apreciat! După care, șefii au eliberat cei șase dobitoci. „Ancheta” ar fi stabilit că sunt inofensivi, nu prezintă pericol public. Nici măcar nu l-au omorât pe biciclist…Alo, Poliția!”, scrie Victor Osipov pe pagina sa de Facebook.

Cazul a stârnit revoltă și printre alți internauți. 

Alo politia !

Alo procuratura!

Alo justiția!

S.a.m.d.

CORUPȚIA UCIDE!”, a scris altcineva în răspuns.

Trage un semnal de alarmă și îndemnă la atitudine în acest caz, și vicepreședintele Partidului Nostru, Ilian Cașu.

L-am cunoscut pe Lucian. Impreuna cu familia sa, a participat la o actiune de salubrizare pe care am orgazat-o in calitate de consilier municipal acum doi ani la Riscanovca. Un baiat bine educat dintr-o familie foarte buna. Ii doresc o recuperare cit mai grabnica. Insa noi, societatea, avem multe de facut pentru Lucian. Trebuie sa facem imposibilul ca atacatorii lui Lucian sa fie sanctionati penal cu tot cu pilele lor din structurile de stat care incearca sa musamalizeze crima. In caz contrar, maine in cazul lui Lucian vor fi copiii nostri. Sau chiar noi…”, a scris Cașu într-o postare pe Facebook.

Oamenii legii le-au permis indivizilor violenți să plece acasă, motivând că aceștia nu prezintă pericol pentru societate. Asta chiar dacă unul dintre cei doi tineri, pe care i-au bătut crunt, a fost internat cu multiple răni la terapie intensivă, din cauza loviturilor puternice.  Și familia băiatului se arată indignată și nedumerită de faptul că poliția, deși i-a identificat, nu i-a reținut pe presupușii atacatori. 

Cazul a avut loc joi seara, aproximativ la ora 23.00, când Lucian, care acum se află în stare gravă, și un prieten de-al său făceau o plimbare pe biciclete. Ei au fost luați la pumni de cei șase agresori, doi dintre care minori, pentru că au refuzat să se despartă de transport.

După ce au fost audiați de poliție, suspecții au fost lăsați să plece. Ei sunt cercetați în stare de libertate într-un dosar penal deschis pentru huliganism.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...