/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ O locomotivă a luat foc în apropiere de stația Pârlița. Motorul trenului a ars în totalitate

missing
26 octombrie 2019, ora 13:58

O locomotivă a unui tren de marfă a luat foc în acestă dimineață în apropierea staţiei Pârliţa spre stația Bumbăta, transmite unghiul.md.

Potrivit șefului adjunct al Direcției Situații Excepționale municipiul Ungheni Andrei Racoveț incendiul ar fi izbucnit în jurul orei 07:45. Acesta a primit un apel telefonic de la mecanicul trenului de marfă care a spus că flăcările au cuprins secțiunea motorului.

Racoveț a mai precizat că garnitura avea opt vagoane cu grâne. Nicio persoană nu a avut de suferit. În schimb, motorul locomotivei a ars în totalitate. La fața locului au intervenit trei autospeciale și zece pompieri.

De cealaltă parte, martorii de la fața locului precizează că ar fi vorba de o garnitură, care ar fi transportat petrol.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram