/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Șoferul care a încercat să urce la volan beat, dar a fost oprit de un bărbat, a rămas fără permis

missing
14 octombrie 2019, ora 17:34

Șoferul care a încercat să urce beat la volan noaptea trecută, dar a fost oprit de un bărbat să conducă în stare de ebrietate, a rămas fără permisul de conducere. Acesta ar putea fi privat, de asemenea, și de dreptul de a conduce un mijloc de transport pentru o perioadă de patru ani. 

Potrivit ofițerului de presă al INP, Diana Fetco, incidentul s-a produs aseară, în jurul orei 20.45. Poliția a fost sesizată de un cetățean care a anunțat că pe bd. Moscovei, un șofer beat, aflat la volanul unui Ford, conduce într-o manieră neadecvată.

”Este vorba despre primul apel pe care l-am primit la linia fierbinte lansată acum câteva zile, unde persoanele îi pot denunța pe cei aflați în stare de ebrietate pe trasee”, a explicat Diana Fetco.

Șoferul beat are 43 de ani și este locuitor al capitalei. Acesta intenționa să ajungă cu automobilul în sectorul Botanica, acolo unde își are domiciliul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram