Artiștii se pregătesc de „Poftă Mare”
Social 8 octombrie 2019, 23:09 | 996

Au ramas zile numarate pana cand vom spune ”Pofta Mare, Chisinau” in stil ceh. Pe scena din centrul capitalei vor evolua interpreti de renume din Republica Moldova, care vor canta in limba ceha. Noi am reusit sa-i surprindem pe cativa in timpul pregatirilor.

Pe Felicia Dunaf am suprins-o în timp ce își alegea ținutele pentru marele eveniment. Interpreta a acceptat din prima provocarea de a cânta anul acesta la ”Poftă Mare, Chișinău”. Limba cehă i-a cam dat bătăi de cap, însă Felicia nu s-a dat bătută.

Nu a dorit să ne divulge piesa pe care o va interpreta. În schimb, a probat pentru noi câteva haine cu elemente cehe.

Pe Carolina Gorun și Carolina Prepeliță le-am găsit repetând într-un studio de înregistrări. Au reușit deja să aleagă piesele, iar acum exersează limba cehă.

Tot într-un studio de înregistrări am găsit-o și pe Diana Brescan. Piesa și-a ales-o după ce a dat în căutare pe Youtube cântece vesele în limba cehă.

Nu toți interpreții care vor cânta la ”Poftă Mare, Chișinău” au avut ocazia s viziteze Cehia. Prin intermediul evenimentului organizat de Jurnal TV, Natalia Gordienko se va teleporta imaginar preț de două ore în statul denumit în trecut Boemia.

Dacă pe unii interpreți i-am surprins alegându-și ținuta sau repetând piesa, pe băieții din cvartetul „Moldova National Youth Orchestra” i-am întâlnit într-un local din capitală.

După ce au făcut o repetiție, ei s-au documentat la capitolul gastronomie cehă și au dat testul cu brio.

Pe data de 14 octombrie, pe scena de la „Poftă Mare, Chișinău!” vor mai urca mulți alți artiști și banduri cu renume din capitală. Ca să îi vedeți și ascultați pe toți, nu ezitați să fiți alături de noi în marea zi a evenimentului.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie