image
Sursa foto: Jurnal.md

Starea șoferiței care a provocat accidentul de la Buiucani rămâne a fi extrem de gravă; Medicii sunt rezervați în declarații

Starea șoferiței care a provocat accidentul de la Buiucani rămâne a fi extrem de gravă. Aceasta este în continuare conectată la aparatele medicale în secția de terapie intensivă. Medicii sunt rezervați în declarații în privița șanselor de supraviețuire a acesteia.

Șoferița a suferit un poli-traumatism sever și foarte complicat, iar medicii spun că în orice clipe starea acesteia se poate înrăutăți.

Și astăzi la spital rămân a fi internate nouă persoane care au avut de suferit în urma accidentului rutier produs acum câteva zile la Buiucani.

Pacienta care a fost operată ieri se simte mai bine și prezintă îmbunătățiri asupra sănătății. Ceilalți pacienți au o evoluție pozitivă și continuă tratamentul în spital.

Amintim că aseară, în spațiul public au apărut imagini video suprinse de o cameră de bord în care se vede clar momentul impactului.

Precizăm că în urma accidentului produs la Buiucani acum câteva zile un bărbat de 33 de ani și-a pierdut viața. Acesta era pasager în automobilul de marca Porsche. Bărbatul urmează a fi înmormântat astăzi. Totodată, după producerea accidentului la spital au ajuns peste 25 de persoane cu diverse traumatisme.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: