/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Fotografia lui Țuțu încă nu apare pe panoul persoanelor date în căutare. Explicația Poliției

missing
03 octombrie 2019, ora 18:05

Chiar dacă a fost dat în căutare internațională săptămâna trecută, fotografia fostului deputat democrat Constantin Țuțu încă nu a fost afișată pe panoul cu persoanele date în căutare din fața Inspectoratului de Poliție Rîșcani.

Polițiștii de la IP Rîșcani au declarat reporterului TV8 că durează ceva timp până ca fotografia lui Constantin Țuțu să apară pe panou, întrucât informațiile cu privire la persoanele care sunt date în căutare urmează a fi transmise de la Inspectoratul General al Poliției (IGP) către celelalte subdiviziuni teritoriale.

Pe 27 septembrie curent, ex-deputatul democrat Constantin Țuțu  a fost anunțat în căutare internațională de către IGP, iar acum două zile Procuratura a pornit un dosar penal pe numele lui Țuțu, pe faptul îmbogățirii ilicite, în perioada anilor 2014 – 2018.

Șor

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram