/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Universitatea de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” are un nou rector

missing
02 octombrie 2019, ora 22:09

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” (USMF) are un nou rector. Este vorba despre Emil Ceban, ales azi cu votul a 541 de electori ceea ce înseamnă circa 62% din numărul total al persoanelor care au participat la vot, informează reprezentanții USMF.

Noul rector va fi confirmat în post prin ordinul fondatorului USMF – Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a Republicii Moldova, în termen de cel mult trei luni de la alegere.

Concursul la postul de rector a fost lansat pe data de 8 august, de către Consiliul de dezvoltare strategică instituțională. În concurs s-au înregistrat şapte candidați.

Emil Ceban va prelua mandatul de rector al USMF pentru o perioadă de cinci ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram