Apostolova rămâne sub control judiciar
Politic 1 octombrie 2019, 22:57 | 1074

Deputata Partidului Șor Reghina Apostolova, cercetată pentru spălare de bani, rămâne sub control judiciar. Curtea de Apel a menținut decizia Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, și a respins demersul procurorilor, care au cerut arest la domiciliu. Încheierea instanței de fond a fost contestată și de către avocații deputatei în apel. Solicitarea a fost însă respinsă.

Procurorii au solicitat arest la domiciliu în privința deputatei, întrucât ar exista riscul eschivării de la urmărirea penală.

Decizia a fost pronunțată în lipsa Reghinei Apostolova. La ședință, avocații acesteia au cerut eliberarea de sub control judiciar însă cererea lor a fost respinsă.

Potrivit avocaților, Reghina Apostolova nu a venit la ședință, întrucât urmează un tratament la spital. Precizăm că deputatele Reghina Apostolova și Marina Tauber au fost reținute în urmă cu două săptămâni de către ofițerii CNA la Orhei, la scurt timp după ce au fost lipsite de imunitate parlamentară, la solicitarea procurorului general interimar, Dumitru Robu. Motivul a fost cercetarea celor două deputate în dosarul fraudei bancare. Marina Tauber se află în arest la domiciliu pentru 30 de zile. 

Opinia ta contează. Comentează!