/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Octavian Țîcu s-a lansat în campania pentru Primăria capitalei. „Am un singur concurent - PSRM și Ion Ceban”

missing
29 septembrie 2019, ora 14:15

Octavian Țîcu, candidatul Partidului Unității Naționale la funcția de primar al municipiului Chișinău, spune că în această campanie are un singur concurent – Ion Ceban și Partidul Socialiștilor. Potrivit deputatului, aceasta este adevărata miză pentru care a intrat în campania electorală.

Candidatul spune că cu prezența socialiștilor în fruntea orașului Chișinău nu există nicio șansă de dezvoltare a capitalei. Totodată, Octavian Țîcu consideră că orașul nu are niciun viitor cu actuala componență a coaliției de guvernare.

„O singură soluție există – asumarea plenară a unui traseu de integrare europeană. Doar în această colaborare cu fondurile europene, nerambursabile, pe care vă asigur că echipa pe care o am în spate le poate accesa. În afara colaborării cu marile orașe ale României, nu există șanse de modernizare”, a declarat Octavian Țîcu la evenimentul de lansare în campanie.

În ceea ce privește problemele Chișinăului, candidatul spune că planul urbanistic general al orașului trebuie respectat din contul faptului că parcurile trebuie păstrate.

În plus, o mare problemă a Chișinăului este „mafia” din domeniul imobiliar și construcțiile ilegale. Potrivit lui, funcționarii și constructorii sunt în complicitate. „Voi fi necruțător cu aceste fapte”, a declarat Țîcu.

La Primăria municipiului Chișinău candidează, în total, 19 candidați. Toți reprezintă partide politice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram