Asfaltul a fost, dar nu-i
Social 27 septembrie 2019, 19:57 | 1248

Un sef al raionului Criuleni a luat tot asfaltul de pe un drum Si l-a DUS la mosia sa, facandu-si cale de acces spre gospodarie.. Este vorba de Vitalie Verebceanu, vicepresedintele raionului Criuleni, care potrivit localnicilor, si-a facut drum cu asfaltul frezat de pe soseaua din Dubasarii Vechi. // Oamenii spun Verebceanu ar fi vandut terenul soacrei sale, dar tot el continua sa-l prelucreze mai departe. Primarul satului, Vitalie Casian, zice ca nu are nicio legatura cu asta, iar Vitalie Verebceanu, refuza sa ofere detalii si spune ca va da explicatii doar intr-o eventuala ancheta.

Drumul local central din satul Dubăsarii Vechi a început să fie reparat, pe porțiuni, în 2018. Locuitorii spun că tot asfaltul frezat de pe urma lucrărilor a fost cărat și depozitat lângă un teren, care ar aparține lui Vitalie Verebceanu, vicepreședintele raionului Criuleni, responsabil de construcții, gospodărie comunală, arhitectură, agricultură și relații funciare.

Localnicii nu înțeleg, de ce cu asfaltul frezat nu s-au reparat celelalte drumuri, care se află într-o stare dezastruoasă.

Ce spune primarul localității, dar și cum răspunde acuzațiilor Vitalie Verebceanu, urmăriți, sâmbată la Jurnalul Săptămânii, într-un material realizat de colega noastră. Parascovia Spic. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie