/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/DOC/ Președinția vrea să cheltuie jumătate de milion de lei pe cutii pentru distincții de stat

missing
26 septembrie 2019, ora 17:17

Președinția Republicii Moldova caută un agent economic de la care să procure cutii pentru distincții de stat în valoare de jumătate de milion de lei. În total urmează a fi procurate peste trei mii de cutii. 

Potrivit anunțului de participare, este vorba 450 de cutii pentru „Ordinul Republicii”, o mie de cutii pentru medalii, o mie de cutii  pentru însemnele titlurilor onorifice și o mie de loje pentru cutii capitonate.

Cutiile vor putea fi livrate în maxim 30 de zile din momentul semnării și înregistrării contractului, care este valabil până pe 31 decembrie curent.

Agenții economici interesați pot depune ofertele în perioada 4 – 10 octombrie curent. Începutul licitației este preconizat pentru data de 11 octombrie.

Contactată de tv8, purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, nu a răspuns la telefon pentru a veni cu o reacție cu privire la acest fapt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram