/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Un kilometru de drum din Nisporeni este reparat de două ori în decursul unui an

missing
25 septembrie 2019, ora 22:30

Drumu-i bun, dacă e reparat de două ori, în decursul unui an. Se întâmplă în satul Marinici, Nisporeni, unde, la o diferență de un an, un kilometru reparat deja în cadrul proiectului „Drumuri Bune” este asfaltat din nou. De data aceasta, într-un alt proiect. Cazul a fost făcut public de candidatul blocului ACUM pentru circumscripția uninominală Nisporeni, Ion Terguță.

ION TERGUȚĂ,  CANDIDAT BLOCUL ACUM, CIRCUMSCRIPȚIA NR.17, NISPORENI: „Este un drum regional care traversează această localitate, dar care a fost asfaltat anul trecut. S-au făcut cheltuieli inutile. Se știa la nivelul conducerii Nisporeni că pe aici urmează să fie construit un drum cu alte condiții tehnice.”

Ion Terguță spune că, astfel, milioane de lei sunt irosite în vânt, în loc să fie folosite pentru a repara alte porțiuni.

ION TERGUȚĂ,  CANDIDAT BLOCUL ACUM, CIRCUMSCRIPȚIA NR.17, NISPORENI: „La valoarea de 2-3 milioane căt presupunem noi că este aruncat acum, în satul Marinici s-ar fi reușit cel puțin pietruirea drumurilor în varianta albă.”

Și primarul localității se arată nedumerit de situația creată.

SERGIU ECHIM,  PRIMAR, COMUNA MARINICI: „Cum a ajuns la noi ca să asfalteze drumul asta regional, în locul de drumul cela eu nu nu cunosc, pentru că nimeni nu m-a întrebat. Ceea ce s-a facut anul trecut se strică și se face din nou”.

Administrația de Stat a Drumurilor nu a comentat, deocamdată, cum este posibil ca un drum să fie reparat de două ori. Pentru circumscripția uninominală nr.17 s-au înregistrat șapte candidați. Alegerile parlamentare noi vor avea loc în patru circumscripţii.

Reporter: Natalia Ghețu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram