/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Omor la Hâncești. Un tată și-ar fi împușcat mortal fiul, după ce între cei doi s-a iscat o ceartă

missing
24 septembrie 2019, ora 17:46

Un tată și-ar fi omorât intenționat fiul de 18 ani, după ce între cei doi s-a fi iscat un conflict aseară. Autoritățile spun că familia nu făcea parte din pătura social vulnerabilă. De cealaltă parte, vecinii spun că soția a plecat de câțiva ani peste hotare, iar bărbatul deseori consuma alcool și devenea agresiv cu copiii. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. 

Crima a avut loc ieri. În jurul orei 19:00 în satul Cărpineni din raionul Hâncești. Bărbat de 45 de ani aflat în stare de ebrietate s-a luat la ceartă cu fiul său. Ulterior a luat o armă și la împușcat intenționat. Vecinii spun că bărbatul obișnuia să consume alcool și devenea agresiv. Între timp, soția acestuia se află la muncă peste hotare. Motivul pentru care a recurs la acest gest nu îl pot explica.

Potrivit poliției, bărbatul nu este tatăl biologic al adolescentului. Acesta îl crește de la vârsta de doi ani. „Individul a împușcat dintr-o armă cu țeavă lisă, care o deținea ilegal. Această armă a fost ridicată de la fața locului”, a declarat pentru tv8 ofițera de presă a IP Hâncești, Cristina Vicol.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar copii minori au rămas în grija mătușii. Pentru fapta comisă acesta riscă până la 15 ani de închisoare.

Mai multe detalii vedeți la jurnalele orelor 19:00 și 21:00 de la TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram