FOTO. Hramul la Rîșcani, sărbătorit cu un concert de zile mari și focuri de artificii

by D M
Distribuiti mai departe...

Sărbătoare la Rîșcani. Orășenii au marcat hramul localității cu muzică și voie bună, asigurată de mai multe vedete de la noi. Pe scenă au urcat Nelly Ciobanu, Aura, Olya Tira și Vitalie Dani. Sărbătoarea a adunat în centrul orașului câteva mii de oameni. Toți, de la mic la mare, au savurat atmosfera cu adevărat feerică.

Invitatul special al serii a fost liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care a oferit o susținere importantă dezvoltării orașului, finanțând proiecte de infrastructură.

În special, Fundația Renato Usatîi a oferit bani pentru amenajarea terenurilor de joacă, reabilitarea iluminatului public stradal și a trotuarelor. Volumul investițiilor a depășit 600 de mii de lei.

„Sunt foarte fericit să mă întorc la Rîșcani. Ultima dată am fost aici acum aproape trei ani. Dar, după cum știți, candidez pentru funcția de primar de Bălți, așa că în curând vom deveni vecini din nou”, a spus președintele Partidului Nostru”, adresându-se orășenilor.

Totodată, el i-a urat succes primarului orașului Rîșcani, Victor Bogatico, care candidează pentru un nou mandat.

Usatîi a fost însă lăsat greu de oameni să plece. Mulți au stat în rând să facă poze cu el și să-l felicite cu ocazia revenirii în țară. 

 

 

 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...