Insecticidul omoară din nou. O femeie ar fi consumat substanța otrăvitoare pentru a-și pune capăt zilelor

by D M
Distribuiti mai departe...

O femeie de 24 de ani, mama a doi copii, a murit după ce s-ar fi intoxicat intenționat cu insecticid. Nenorocirea s-a produs în localitatea Mingir, din raionul Hîncești. Poliția presupune că este vorba despre un caz de suicid, pentru că tânăra ar mai fi avut câteva tentative de a-și încheia socotelile cu viața.

Ea a last în urmă doi băieți de 4 și respectiv 10 ani. Femeia îngrijea și de fiica de 12 ani a concubinului său, care a și găsit-o fără suflare. Lângă corpul victimei a fost depistat un recipient cu insecticid folosit pentru dezinfecția păsărilor, cu care se presupune că s-ar fi intoxicat femeia.

Nu este primul caz în care insecticidul omoară oameni. O astfel de otravă a mai făcut vara asta cel puțin două victime, dar care și-au propus astfel să se trateze. La sfârșitul lunii august, o copilă de 9 ani din Hâncești a murit după ce a folosit insecticid ca să scape de păduchi. Iar în aprilie, un băiat de 16 ani s-a stins după ce și-a uns corpul cu insecticid, ca să se trateze de scabie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...