/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Deputatele Partidului Șor, plasate în arest pentru 72 de ore. Apostolova, luată de ambulanță

missing
16 septembrie 2019, ora 21:24

Deputatele Partidului Șor, Marina Tauber și Reghina Apostolova, au fost reținute pentru 72 de ore. Acestea au fost audiate la sediul Centrului Național Anticorupție.

În timpul discuțiilor cu procurorii, Apostolova s-a simțit rău și a fost apelat Serviciul de Urgență. Deputata a fost transportată cu ambulanța și internată într-o instituție medicală din capitală.

Amintim că deputatele au fost reținute la Orhei. Acestea au părăsit clădirea Parlamentului înainte ca deputații să voteze pentru ridicarea imunității parlamentare.

Procuratura Generală a explicat că arestul deputatelor nu era prevăzut inițial, dar procurorii s-au văzut nevoiți să o facă, pentru ca parlamentarele să nu se ascundă și să se eschiveze de la măsurile de urmărire penală.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram