/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

Încă două zile de vreme caldă, apoi timpul se răcește simțitor. Ce temperaturi vom avea săptămâna ce vine

missing
15 septembrie 2019, ora 17:31

Încă două zile vom mai avea parte de vreme frumoasă, apoi timpul se va răci, potrivit prognozelor meteorologilor. Temperaturile diurne vor scădea până la +15 grade, iar noaptea se va răci până la +5 grade Celsius.

Mâine, 16 septembrie, valorile termice ale aerului vor fi generoase. Ziua se va încălzi până la +27… +29 de grade, iar noaptea se va răci până la +7… +9 grade Celsius. Precipitații nu se prevăd.

Marți, 17 septembrie, temperaturile scad cu aproximativ un grad. La nord vor fi până la +26 de grade, în centru, până la +27 de grade, iar la sud, până la +28 de grade. Noaptea se va răci până la +10… +12 grade. De asemenea, în nordul republicii sunt posibile ploi slabe.

Miercuri și joi, 18 și 19 septembrie, se răcește simțitor. Maximele temperaturii aerului pe timp de zi vor fi de +22… +24 de grade, iar noaptea se va răci până la +9… +11 grade. Totodată, miercuri, la sud sunt posibile precipitații slabe.

Vineri și sâmbătă, 20 și 21 septembrie, se mai răcește cu câteva grade. Ziua vor fi cel mult +16… +18 grade, iar noaptea, +5… +7 grade Celsius. Vineri sunt posibile și ploi slabe în partea de nord și în centrul țării.

Duminică, 22 septembrie, temperaturile cresc aproximativ cu două grade. Ziua vor fi cel mult +18… +20 de grade, iar noaptea se va răci până la +5… +7 grade. Ploi nu sunt prevăzute.

Urmăriți constant prognoza meteo, pentru a fi la curent cu toate actualizările meteorologilor. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram