/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Două cadavre, găsite în Ștefan Vodă. Una dintre victime avea cuțitul înfipt în spate și o frânghie metalică în jurul gâtului

missing
13 septembrie 2019, ora 18:01

Două cadavre au fost depistate astăzi de oamenii legii într-o grădină din raionul Ștefan Vodă. Una dintre victime a fost găsită cu un cuțit înfipt în spate și cu o frânghie metalică în jurul gâtului.

„Făptașul se afla în stare de ebrietate la domiciliul său. În urma unui conflict cu victima, cu care era în relații ostile, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un cuțit și o piatră. Victima a decedat la locul faptei. Ulterior, agresorul a îngropat cadavrul în grădina sa”, comunică Procuratura.

Procurorii în comun cu polițiștii au depistat cadavrul unui bărbat anterior declarat dispărut fără veste, îngropat în aceeași grădină în care a fost îngropată și victima unui alt omor comis pe 9 septembrie.

Potrivit datelor preliminare, bănuitul în omorul celei de-a doua victime este o rudă apropiată primei victime, cadavrul căreia a fost îngropat în aceeași grădină.

La această etapă se întreprind toate acțiunile de urmărire penală posibile pentru elucidarea minuțioasă a ambelor cauze penale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram